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The fruity, tropical acidity reminds me of Western cuisine.
It is easy to match with a variety of dishes.
Recommended dishes
Peperoncino, olive oil dishes
Recommended dishes
Olive beef taliata (steak)
Recommended dishes
Carpaccio, marinade
Recommended dishes
Shodoshima sausage and prosciutto,
Hairtail Meuniere
aroma
Apples, bananas, pears, ramunea
The sourness and depth of “Junmai Ginjo Sanuki Olive Yeast Preparation”, which is similar to that of white wine, goes well with cheese. The richness of cheese and the sweet and sour taste of sake complement each other, and the crisp aftertaste has a refreshing and fruity scent. Recommended for sake during meals.
aroma
Pear, cotton candy, green, tropical fruit
Vegetable pickles go well with the gorgeous aroma and rich taste of “Kinryo Setouchi Olive Junmai Ginjo”. If the material has a strong umami taste, such as shiitake mushrooms, the acidity of sake will give the umami taste sharpness and the chopsticks will advance. Meat dumplings and sweet and sour sauce of white fish are also recommended.
aroma
Banana, ramune and mixed juice
Like bananas, ramune, mixed juice
With a refreshing scent, the impression of its odor and the sweet and sour taste without any unpleasant taste
It seems to make you feel juicy.
Also, since it has a small aftertaste, it is expected to be sharp and easy to drink.
aroma
Pineapple, cotton candy, light honey
A mariage in which the heavy taste of “Junmai Sake Olive Fruits”, which is characterized by its umami and sweetness, and the sourness complement each other. You can enjoy a mariage that matches the umami and richness of salad chicken and roasted seafood.
高級フュージョン系レストラン
オーナーシェフは日、伊、仏で修行経験あり(和食会席のスペシャリスト)顧客には有名人も多く、ディナーの客単価は150ユーロ以上
寿司および日本の家庭料理を提供
在ミラノ30年の日本人シェフが経営(顧客の9割がイタリア人)客単価はディナーで50ユーロ程度、日本酒はシェフのこだわりと地縁もあり、「八海山」を提供している
世界各国の酒のディストリビューター
ソムリエとしての資格ももっている
日本酒も輸入しており、日本の酒蔵を訪問した経験もある
アペリティーボとしては軽すぎる
魚介系なら、ボンゴレのパスタが理想
あるいはあまり重くないチーズのような前菜でもOK
バーでのおつまみ(特にクロスタータ・フィオリーニ)にも合う
重い料理とは合わせないほうがいい
ご飯を美味しく食べられる
ただし、イタリア料理だと、メイン料理に合わせるのは難しい(料理の個性に負けてしまうから)
パスタやリゾット、特に魚介系のものに合うだろう
卵料理にも合わせやすい
魚料理との相性がいい
特にカラスミのパスタに合いそう
あるいはアンチョビー系の前菜料理
アペリティーボとしては悪くないが、料理と合わせるのは難しく感じる
特に、イタリア料理との組み合わせについては難しい
甘めのデザートとともに食後酒として提供してみてはどうだろうか?
自然派ワインを中心としたワインショップ(日本酒も販売)
共同経営者は日本人女性で、日本酒にも理解が深い
顧客のほとんどはイタリア人